Ta kontakt

Finner du ikke svaret på hva du lurer på? Da kan du fylle ut skjemaet under for å komme i kontakt med oss. Har du spørsmål vedrørende varmepumper og installasjon anbefaler vi at du tar direkte kontakt med en varmepumpeleverandør. De vil kunne gi deg bedre og mer håndfaste svar enn hva vi har mulighet til.

Kontakt

7 + 10 =

Faq

Hvilken varmepumpe er best?
Hvilken varmepumpe som er best vil variere ut ifra hver enkelt sitt behov. Men det er ulike faktorer som er avgjørende for at du finner den beste varmepumpen til ditt hjem. Klimasone, altså hvor kaldt det er i boligen din er viktig. Modell, boligstørrelse og ytelse er også viktige faktorer som påvirker hvilken varmepumpe som passer best for deg. Hvis du svarer på de forskjellige faktorene over, vil du være godt på vei for å finne den beste varmepumpen for deg og din bolig.
Hva koster en varmepumpe?
Prisen på en varmepumpe med montering varierer mye fra selskap til selskap, og hva slags pumpe du velger har mye å si. Generelt ligger en varmepumpe på ca. 15.000 kr til 20.000 kr, mens monteringen kommer på rundt 4.000 kr. Selv om selskapene har like merker på varmepumpen vil prisen ofte variere mye. Derfor kan det være lurt å få tilbud fra flere slik at du ikke betaler mer enn du må.

Finn beste varmepumpe i Oslo

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Oslo, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!