Om oss

Vi i Varmepumper Oslo ønsker å hjelpe privatpersoner med å finne den beste varmepumpen for deres bruk. Vi vet at det finnes mange forskjellige varmepumper, noe som kan gjøre det vanskelig å finne frem til den beste. Derfor har vi samlet all informasjon på ett sted. På denne måten kan vi enkelt og greit hjelpe deg med å innhente flere tilbud slik at du slipper å betale mer enn man må.

Hvordan fungerer tjenesten

Ved kun å fylle ut ett enkelt skjema kan du få tilbud fra flere forskjellige varmepumpeleverandører. Etter du har fylt ut skjemaet vil du bli kontaktet innen 3 dager med et tilbud. Da er det bare å sammenligne tilbudene og velge det beste og billigste alternativet. Det er ikke vits å betale mer enn man må.

Hvorfor varmepumpe?

Varmepumpe er noe som flere velger å kjøpe. Det er en form for oppvarming som er billigere enn de fleste andre alternativer. Vi er opptatte av privatøkonomi og ønsker derfor å hjelpe deg med å få den beste og billigste varmepumpen som passer ditt behov. Med så mange forskjellige varmepumpeleverandører er konkurransen høy. Det vil si at ved å sammenligne tilbud fra flere leverandører er det en del penger å spare.

Etter kjøp av varmepumpe

Har du kjøpt en varmepumpe er det viktig å huske på å vedlikeholde den. Dette vil forlenge levetiden til varmepumpen samtidig som den gir deg maks ytelse. Derfor bør du følge opp med service annen hvert år, og jevnlig rengjøre den selv. Trenger du varmepumpeservice kan vi også hjelpe deg med å få tilbud på dette. De fleste varmepumpeleverandører tilbyr denne servicen, så det kan derfor lønne seg å sammenligne priser fra flere forskjellige.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Ved å ha samlet sammen flere varmepumpeleverandører i Norge har vi fått god oversikt. Vi deler vår oversikt med deg og lar deg sammenligne og innhente tilbud fra flere leverandører, med kun 1 enkelt skjema. På denne måten vil du få de beste tilbudene for dine behov.

Finn beste varmepumpe i Oslo

Ved å få tilbud fra flere varmepumpeleverandører i Oslo, kan du enkelt sammenligne kompetanse, erfaring og pris. Dermed er du et skritt nærmere å finne den beste blant dem!

Stønad fra Enova på varmepumper

Er du klar over at du kan få støtte fra Enova ved anskaffelse av en varmepumpe? Stadig flere nordmenn skaffer seg en varmepumpe fordi det har mange fordeler. Deriblant sparte strømkostnader, og en jevn og behagelig temperatur i boligen året rundt. I...

les mer

Tips før du kjøper varmepumpe

Her får du noen gode tips du bør ta med deg før du kjøper deg en varmepumpe. Har du bestemt deg for å bedre inneklimaet og temperaturen i din bolig? Ja da har du kommet rett, for en varmepumpe vil gjøre livet mer behagelig. Det er likevel en del ting å...

les mer

Test av varmepumper

Det utføres stadig nye tester av varmepumper, og jo flere som kommer på banene, desto flere varmepumper er det å velge mellom. Hvilken varmepumpe skal du velge? Dette gjør at testene av varmepumpene blir mer omfattende og flere kriterier blir vurdert. For...

les mer